Contact - VANATOARE in Romania

GEORGE Salcieanu - the Romanian HUNTER & Travel GUIDE International

George Salcieanu - the Romanian HUNTER - www.OrganizeHuntinginRomania.ro George Salcieanu - the Romanian HUNTER - www.OrganizeHuntinginRomania.ro
George Salcieanu - Travel GUIDE International - www.OrganizeHuntinginRomania.ro George Salcieanu - Travel GUIDE International - www.OrganizeHuntinginRomania.ro George Salcieanu - Travel GUIDE International - www.OrganizeHuntinginRomania.ro

Tel. mobil: (+40) 0740 171 025
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.OrganizeHuntinginRomania.ro
www.facebook.com/OrganizeHuntinginRomania.ro

TOURISM - my passion:
Travel Guide in Romania – www.FiveStarInRomania.ro
George of Arabia – www.FiveStarInJordan.com/nice-to-meet-you

GEORGE - the Romanian HUNTER & Travel GUIDE International - organizeaza - in colaborare cu Asociatii de Vanatoare - partide fantastice de Vanatoare pe tot teritoriul Romaniei, oferind asistenta turistica de 5 Stele si servicii profesionste complete de Vanatoare, cu experienta in domeniu si rata mare de succes.

Sunteti pasionati de Vanatoare ? Eu sunt solutia dumneavoastra ! Va invit in Romania – o destinatie ideala la Vanatoare.
Garantat veti trai alaturi de mine o experienta vanatoreasca de neuitat, in siguranta si mult vanat in catare.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o tara foarte bogata in ceea ce priveste fauna, cu un relief diversificat ce abunda in peisaje mirifice, dar si cu locuri unice in Europa – judetul Buzau (considerat zona tarii cea mai diversificata si bogata cinegetic) sau Delta Dunarii (considerata ca fiind cel mai frumos habitat de vanatoare din Europa pentru toate speciile acvatice).
Fauna cinegetica de la noi din tara traieste in totalitate salbatica, are o vigoare deosebita si o calitate exceptionala a trofeelor, iar varietatea speciilor de vanat asigura practic un sezon permanent de vanatoare.

Vanatoare in Romania - PASARI: Prepelita; Gasca; Rata; Porumbel; Fazan; Potarniche; Ciocarlie; Graur; Sturz; Sitar de padure; Cocos de munte.

Hunting QUAIL in Romania Hunting GOOSE in Romania Hunting DUCK in Romania Hunting PIGEON in Romania Hunting PHEASANT in Romania Hunting PARTRIDGE in Romania

Vanatoare in Romania - ANIMALE MICI: Iepure; Vulpe.

Hunting RABBIT in Romania Hunting RABBIT in Romania Hunting FOX in Romania

Vanatoare in Romania - ANIMALE MARI: Caprior / Caprioara; Mistret; Capra neagra; Cerb Comun; Cerb Lopatar; Lup; Urs; Râs.

Hunting Wild Boar in Romania
Hunting ROE BUCK in Romania Hunting ROE DEER in Romania Hunting WILD BOAR in Romania Hunting CHAMOIS in Romania Hunting RED DEER in Romania

 

Mergem la Vanatoare intotdeauna cu Caini de vanatoare pentru scoaterea si recuperarea vanatului.

Hunting in Romania Hunting in Romania

 

In timpul sederii dvs in România, pot fi organizate excursii de interes turistic in apropierea zonelor de vanatoare, calarie, drumetii.
Travel GUIDE in Romania – www.FiveStarInRomania.ro

calarie drumetii drumetii turism

 

Va place si Pescuitul ?
Organizam partide intense de Pescuit in Delta Dunarii sau Balti renumite.
Crapul si Stiuca de Dunare sunt exemplare salbatice bine inmultite, ce ajung la mari dimensiuni la noi in tara si sunt foarte gustoase in tava :-)
Putem sa ne delectam cu o relaxare in cateva partide frumoase de pescuit.

pescuit pescuit pescuit pescuit

 

Veniti sa ne bucuram impreuna de partide adevarate de Vanatoare in Romania !

© 2012 OrganizeHuntingInRomania.ro