Contact

Salcieanu George - Vanatorul ~ HUO !!!

Neam de Vanatori

Tel. mobil: (+40) 0740 171 025
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Web: www.organizehuntinginromania.ro

www.facebook.com/OrganizeHuntinginRomania

 

 

Salcieanu George - Vanatorul Salcieanu George - Vanatorul

Suntem o echipa completa de Vanatori profesionisti si organizam - in colaborare cu numerosi Parteneri ~ Asociatii de vanatoare - partide de vanatoare adevarat-frumoase pe tot teritoriul Romaniei, oferind asistenta si servicii profesionste de vanatoare complete, cu experienta in domeniu si rata mare de succes.

Sunteti pasionati de vanatoare ?

Noi suntem solutia dumneavoastra ! Va invitam in Romania – o destinatie ideala de vanatoare. Garantat veti trai alaturi de noi cu bucurie o experienta vanatoreasca de neuitat, in siguranta si mult vanat in catare.

Avem o mare experienta frumosa si fara nici un incident in Vanatoare, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o tara foarte bogata in ceea ce priveste fauna, cu un relief diversificat si complet ce abunda in peisaje mirifice, dar si cu locuri unice in Europa – judetul Buzau (considerat zona tarii cea mai diversificata si bogata cinegetic) sau Delta Dunarii (considerata ca fiind cel mai frumos habitat de vanatoare din Europa pentru toate speciile acvatice).

Fauna cinegetica de la noi din tara traieste in totalitate salbatica, are o vigoare deosebita si o calitate exceptionala a trofeelor, iar varietatea speciilor de vanat asigura practic un sezon permanent de vanatoare.

Puteti vana:

- PASARI:
Prepelite (Coturnix coturnix); Gaste (Gasca mare - Anser anser L. / Garlita mare - Anser albifrons S. / Gasca de semanatura -Anser fabalis L.); Rate (Rata mare - Anas platyrhynchos L. / Sarsela de iarna - Anas crecca L. / Sarsela de vara - Anas querquedula L.); Porumbei (Turturica - Streptopelia turtur L. / Gugustiucul - Streptopelia decaocto F. / Porumbelul gulerat - Columba palumbus L.); Fazan (Phasianus colchius); Potarniche (Perdix perdix); Ciocarlia (Alauda arvensis); Graur (Sturnus vulgaris); Sturzul (Cesena - Turdus sp.); Sitar de padure (Scolopax rusticola); Cocos de munte (Tetrao urogallus L.)

Fazan Fazan Fazan
Gaste Gaste
Prepelite
Rata
potarniche

- ANIMALE MICI: Iepure (Lepus europeus); Vulpe (Vulpes vulpes L.); PISICA SALBATICA (Felis silvestris L.); VIEZURE (Meles meles L.)

Iepuri Iepuri Iepuri

 

Vulpe
- ANIMALE MARI, unele de record si rar intalnite in alte tari: Caprior / Caprioara (Capreolus capreolus L.); Mistret (Sus scrofa attila L.); Capra neagra (Rupicapra rupicapra); CERB COMUN (Cervus elaphus L.); CERB LOPATAR (Dama dama L.); Lup (Canis lupus L.); Urs (Ursus arctos); Râs (Lynx lynx)

Mistret Mistret Mistret
Mistret Mistret Mistret
Caprioara Caprioara Caprioara
Tap (caprior) Tap (caprior) Tap (caprior)
CapraNeagra Cerb


Vanatorile la ursi si capre negre, situeaza Romania pe primul loc in Europa.
Vanatorile organizate sunt vanatori la dibuit, vanatori la panda sau vanatori la goana.
Mergem la vanatoare cu caini de vanatoare pentru scoaterea si recuperarea vanatului.

caini de vanatoare

 

In timpul sederii in România, pot fi organizate excursii de interes turistic in apropierea zonelor de vanatoare, calarie, drumetii.

calarie drumetii drumetii turism

 

Va place si pescuitul ?

 

 


Organizam partide intense de pescuit in Delta Dunarii sau Balti renumite, Crapul si Stiuca de Dunare sunt exemplare salbatice bine inmultite, ce ajung la mari dimensiuni la noi in tara si sunt foarte gustoase in tava.
Putem sa ne delectam cu o relaxare in cateva partide frumoase de pescuit.

pescuit pescuit pescuit pescuit
pescuit

Asiguram asistenta si organizare in vanatoare si garantam intotdeauna cel mai bun rezultat atat calitativ cat si cantitativ, intr-o desfasurare antrenanta si un itinerariu stabilit de comun acord. Oferim tot ceea ce este necesar pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii, toate la preturi bune pentru partide bune de vanatoare.

Veniti sa ne bucuram impreuna de partide adevarate de vanatoare !
Aventuri frumoase de neuitat la Vanatoare in Romania...!

PERICOPA: George Salcieanu - VANATORUL

La inceput a fost Dumnezeu, care apoi a creat lumea – Cerul si Pamantul (...si bine a fost...), iar in a 6-a zi la creat si pe om – Adam, din care, generatie dupa generatie, se trage Avram care l-a avut pe Issac cu Sarra; Issac s-a insurat cu Rebeca si impreuna Dumnezeu i-a binecuvantat cu 2 copii gemeni: Isav(Edom - om iscusit la VANATOARE) si Iacov(Israel). Iacov l-a furat pe fratele sau de 2 ori, luandu-i dreptul de intai-nascut si prima binecuvantare de la tatal lor, dea ceea Isav s-a certat cu acesta si a plecat in lume, ajungand in Romania zilelor noastre, intr-un loc stravechi numit azi – SALCIOARA, intemeiat pe neamuri de vanatori. Generatii dupa generatii au trecut si din neamul lui Isav s-a nascut in secolul 19 – SUTASU(Neculai, ce avea scris sus pe casa sa NAS) – Stra-Stra Bunicul meu / Tataia lui Tataia, care a avut 5 fete, din care Lina – Stra Bunica mea s-a maritat cu Ion R Ion – Stra Bunicul meu, cu care a avut 8 copii, cel dintai fiind Ion Stoica – Bunicul meu (VANATOR de loc, caruia mult i-a mai placut sa goneasca dupa iepuri, tare bun la ochi, de-i vedea si pe barlog, iar pusca-i era tare draga, o pasiune de care se va tine toata viata lui), care s-a insurat cu Maria – Bunica mea si au avut 2 copii: baiatul cel mare Constantin si fata Fanica – Mama mea. Ion Fanica s-a casatorit cu Salcieanu Ionel – Tatal meu, iar lor, Dumnezeu le-a daruit 2 baieti, pe George si Alin. Eu sunt George Salcieanu, nascut pe 20 Iunie 1981 in Buzau – si IUBESC VANATOAREA, pasiune mostenita de la Tataia Stoica, acest „microb” minunat pe care l-am luat de cand eram mic crescut la bunici in casa, cea mai mare relaxare si indeletnicire a vietii mele, care-mi inunda corpul de adrenalina buna si ma transpune in timp la inceputul omenirii. In 2006 m-am casatorit cu Madalina, iar noua Dumnezeu ne-a daruit 3 fetite: Maria, Ioana si Elena.
Ma rog la Dumnezeu sa vegheze ca neamul meu sa aiba un viitor lung si drept, care sa dea in continuare multi Vanatori iscusiti........

Iisus Hristos - Tatal nostru Neam de Vanatori Neam de Vanatori Neam de Vanatori
Neam de Vanatori Neam de Vanatori Neam de Vanatori Neam de Vanatori

 

Neam de Vanatori

 

1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1
1 1 1 1

 

Neam de Vanatori

 

 

© 2012 OrganizeHuntingInRomania.ro